Na het geweldige succes en volledig uitverkochte thema avonden, organiseren wij nieuwe avonden met elke keer een ander thema. Op15 Januari is de eerstvolgende avond. Dan organiseren we een stamppotten avond. erwtensoep, 3 stamppotten, worst, spek, gehaktballen en jus. Ben er tijdig bij, reserveren is verplicht en VOL=VOL.

Noteer ook de data van 2020 in de agenda: 15 januari, 12 februari, 18 maart, 15 april, 20 mei, 17 juni, 16 september, 21 oktober, 18 november

Veel gestelde vragen:
Wat houden de avonden in? 
Voorlopig gaan we 1x per maand een avond organiseren met elke keer een ander thema. We streven er naar om iedereen voor een leuk bedrag een nog leukere avond te kunnen bieden. Het liefst doen we dit met onbeperkt eten en als het even kan met maar liefst 2 gangen!

Wat is de begin en eindtijd?
De aanvang van de avonden is tussen 18.00 en 18.15 uur. Mocht u wat later zijn is dit geen enkel probleem. We kunnen namelijk toch niet iedereen precies om 18.00 uur voorzien van hun eten. Ook werken we vaak met een buffet dus u kunt altijd aansluiten. De eindtijd van de avond ligt tussen 19.45 en 20.30 uur. Dit hangt af van de drukte en hoelang de gasten bij ons aanwezig zijn.

De prijzen variëren per avond, hoe kan dat?
Tijdens het bedenken van deze avonden hebben we besloten dat we elke avond gaan organiseren voor een bedrag tussen de 8 en 15 euro. Dit is afhankelijk van de inkoop en de reserveringen van de voorgaande thema avond. Het zou dus best kunnen dat we een maand later weer een avond hebben die 3 euro goedkoper is dan de huidige maand.

Voor wie worden deze avonden georganiseerd?
Voor iedereen. We willen jong, oud, alleenstaand, gezinnen en families voor een leuk bedrag samen brengen en met elkaar in contact laten komen.

Hoe en wanneer kunnen we inschrijven?
Vanaf nu kunt u inschrijven voor alle avonden. Inschrijven kan op diverse manieren: Telefonisch, via de site, privébericht op Facebook, reageren onder het Facebook bericht of een email naar info@zienetenendrinken.nl.

LET OP! VOL=VOL

Afbeeldingsresultaat voor mossel